İZMİR / KEMALPAŞA - Yiğitler Özcan Katrancı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Program kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferinin süreciyle ilgili bilgiler verildi. Programda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma günü ile ilgili şiirler okundu ve okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haliye İŞGÜDEN koordinatörlüğünde öğrencilerimizin katılımıyla bir tiyatro gösteri düzenlendi. Ardından 8. sınıf öğrencilerimiz ile oratoryo ve 5. sınıf öğrencilerimiz ile koro çalışması gerçekleştirildi. 18 Mart "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" nde başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz. Programa katkıda bulunan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yaptılar.

Nis

Okulumuza İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'ndan bir grup, okulumuz öğrencileri için hazırlamış olduğu konseri sunmak için geldi. Öğrenciler büyük ilgi ile dinlediler. Öğrencilerimiz için güzel bir konser oldu. Zaman zaman öğrencilerimize de çalma fırsatı sundular. Etkinliğin hazırlanmasında ve sunumunda destekleri için İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na, Kesiad'a teşekkür ederiz.

Şbt

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete yolculuğunun 85. yıldönümü kapsamında okulumuzda anma etkinlikleri düzenlendi

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Bakanlığımız tarafından, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime sahip çıkıyorum (ÇEDES)"  projesi kapsamında, kardeş okul olarak belirlenen ve depremden etkilenen, Hatay - Altınözü - Kazancık Ortaokulu yararına düzenlenen kermeste, 7278 TL tutarında toplanan meblağ, kardeş okulumuzun okul aile birliği hesabına aktardık. Bizlere destek veren velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tübitak bilim fuarımıza katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet KAYA' ya, okul müdürlerimize , öğretmenlerimize, velilerimize ve projeleri hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz. HEP BİRLİKTE, HEP İYİYE , HEP DAHA İLERİYE ...